Я стала погано спати...

Жанна Полонская
Я стала погано спати,
Втомилась тебе чекати,
Втомилася,бо  не знаю,
Чи свОю любов чекаю?

Чи маю на це я право,
Чи помилка, чи я прАва,
Без відповіді питання -
Коханка я чи кохання?

Розквітнуть мої вітрила,
Чи знову зламаю крила,
До кого твоя дорога,
Чи мЕні ти даний Богом?

В якій я для тебе ролі,
Чи дійсно ти мОя доля ,
Чи варто тебе чекати?
Я стала погано спати...