Глаголица

Владислав Ковальский
Проклинаю!
Й не тому, що жив з цим з дитинства.

Волаю!
Від тваринства з найгіршою часткой тваринства.

Відвертаю!
Обличчя від нежиті, смерті і свинства.

Нарікаю!
Що ворог позбавити хоче мене українства.

Натякаю!
Збирайтеся геть, поки з вами не скоїли вбивства.

Кров'ю стікаю!
З кожним пострілом тане братерство-сестринство.