Услышь меня

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Почуй мене крізь протиріччя слів,
Крізь хмари, не розвіяні вітрами,
Крізь тявкання ворожих голосів,
Що шлейфами волочиться за нами.
Почуй мене. І в нотах чистоти
Ти вирізни мою, єдину, ноту…
Повір, мій любий, що до тебе йти –
Путь на Голгофу, шлях до ешафоту.
Та я прийду. Світанням молодим
Загою всі розлуки і печалі.
Завис туман, мов сигаретний дим…
Та встане сонце і освітить далі.
***
Услышь меня сквозь разность слов,
Сквозь тучи, не развеянных ветрами,
Сквозь тявканье враждующих особ,
Что шлейфами волочатся за нами.
Услышь меня. И в нотах частоты
Ты отлечи мою, единственную ноту...
Поверь, любимый, к тебе идти -
Путь на Голгофу, путь к эшафоту.
Но я приду. Рассветом молодым
Я заживлю  разлуки и печали.
Завис туман, как сигаретный дым...
Но встанет солнце и осветит дали.