Трiкстерiана

Брущенко Алёна Бруна
В якості музичного трейлера для психоделічно-терапевтичної казки для дорослих "ТРІКСТЕРІАНА" була написана пісня, яку можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=0zZ8FKo_DyY&ab

Була дзеркалом натхненним
І всіх лагідно приємно
Відзеркалювала Ана,
мов дівча із порцеляни.
Але невідомість сталась
хлопака зустріла якось,
Замість щастя буде втрата,
що покличе в сенсів мандри…

Ани шлях по той бік
Душа-цвях тригерить.

І для того, щоб себе пізнати
Треба окуляри райдуг мати,
І стрибнути в Потойбіччя дивне
Рушити у шлях, де Невідомість тільки…
І для того, щоб пізнати себе,
Треба не боятися химери,
І відкривши сутність най приману
Рушити у світ, де все є тайна.

Зупинятися не треба, тільки йти вперед, до себе,
Можна вскочити в халепу, але дух здола химери.
Зупинятися не треба, тільки йти вперед, до себе,
Перевірка сили – зміни, де можливо сенс зустріти.

Була дзеркалом натхненним і всіх лагідно приємно
Відзеркалювала Ана, мов дівча із порцеляни.
Та пройшла крізь Потойбіччя, подивилася в обличчя
Істині, назавжди стала Трікстеріана.
Біле і чорне, темрява-сяйво,
Сила і слабкість – Трікстеріана…