без змiн

Гелена Смилянская
тутешня осінь, як і всі минулі, зсипе свої дні в яму,
що назветься зимою — міжсезонням між теплом і холодами,
вистеливши бурштиновим листям її дно,
полиє зливовими водами,
підсвітить своїми прохолодними ранками,
напустивши туманів,
в душі також,
залишить нас спостерігати за тим, чого скоро у цій ямі і не побачиш,
а там і прийде весна,
що силою своєї могутності повставати з мерзлоти
проб'ється зелом і тішитиме
око цвітінням своїм,
як і тисячоліття до нас,
як і тисячоліття після нас

20:54
04/09/2023

Художник: Лиса Айсато