думки

Людмила Аристархова
не смаколик - сльоза
на холоднiй долонi
ти не проти й не за,
бо думки, наче конi,
навздогiн припустились
за дощем та вiтрами,
але ж нi, не скорились
та не впали на трави,
а злетiли за хмари,
там, де янголи з сонцем, 
їх турбота чимала,
бо вони ж охоронцi:
захищають вiд слiз,
вiд примар та вiд  болю,
нiжним свiтлом стожар
та «пiснями» гобою -
про незриме далеке
та зажури минулi
щось в печалi лелеки,
щось в рахунках зозулi…


06.09.2023