Догматик Пресвятой Троице

Димитрий Саныч Назаров
Догматик Пресвятой Троице и Христу Господу.

 Слава Тебе , Пресвятая Троица , Единый Истинный Бог наш! 
Слава Тебе, Отче Безначальный , Божественным Твоим Сыном и Животворящим Духом  всю тварь   из небытия в бытие призвавый!
Слава Тебе , Творче Нетварный  , Адама  из перси земной,  Сыном и Духом Сотворивый!
Слава Тебе , Пресвятая Троица  , Человека Образом и Подобием  Своим  почтивая!
Слава Тебе, Пресвятая Троица , Рай для праведного жития Святым  Праотцам  даровавая!
Слава Тебе , Пресвятая Троица , в падении тяжком Праотцев не оставивая ! 
Слава Тебе, Пресвятая Троица, Образа Божественного Праотцев не лишившая!
Слава Тебе, Пресвятая Троица ,  души  Праотцов за грех смерти вечной  не предавая!
Слава Тебе, Пресвятая Троица,  Совет Предвечный Безначального Отца ,  Единородного Сына и Животворящего Духа о спасении нашем!
Слава Тебе , Христе Боже наш , нашего ради спасения Воплотивыйся от Приснодевы!
Слава Тебе, Христе Боже наш, естество наше в целости без греха восприемый!
Слава Тебе , Христе Боже наш, Безгрешная и Непорочная Жертва за грехи наши!
Слава Тебе, Христе Боже наш, Смертью Своей на  Кресте Искупление наше сотворивый!  !
Слава Тебе,  Христе  Святым Воскресением Праотцев и праведников из Ада изведый !
Слав Тебе, Христе Боже наш , Святым Вознесением телесно Человека на Небеса возведый !
Слава Тебе , Христе Боже наш , умоливший Отца,  Духа Святаго , Господа Животворящего ниспослати нам ко спасения исполнению!
Слава Тебе , Пресвятая Троица, Единый Истинный Бог наш,  за все во веки!