зноу любоу

Дмитрий Панков 3
Мая любоў - толькі твая !
Ва ўсіх даверлівых маленьнях
калі стаю перад табой
ў чынах
у гадах
як на
каленях !
І не зацемніць гэты сэнс
ні згубы страх
ні жах даверу
Пад сакрамэнтам
зорных сіл
у адзіноты хараство
знянацку лёгка
страчу веру
Зноў закахаюся ў цябе
і сам сабе ізноў
паверу