Времена года

Сергебар
Пробежало лето,
Пробежало,
Солнечным сияньем
Одарив,
Миновало время,
Миновало,
Осень восполняет
Позитив.
Скоро снежным ворохом
Нагрянет,
Зимушка,
Белесые глаза,
А за ней
Весна "затарабанит",
Пробуждая спящих
Ото сна!