Не жалей

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Не шкодуй за тим, що нами зроблене,
Не продумуй інший варіант,
Бо життя – як сонечко за обрієм –
Не повернеш ти його назад.
Не шкодуй, що не усе збувається, –
Буде Знак для нас небесних сфер.
І дарма печаллю серце крається,
Не спіши заклеїти конверт.
Не шкодуй, що біло-білим прядивом
Заснувало скроні нам обом –
Ще життя нас осінню порадує,
Золотим її пророчим сном.
Не шкодуй, що я тобі не снилася
У твої сімнадцять давніх літ…
Дай нам, Боже, юністю окрилитись –
Наш політ здивує білий світ!
***
Не жалей за тем, что нами сделано,,
Не продумывай другой вариант,
Ведь жизнь - как солнышко за горизонтом -
Не повернёшь ты его назад.
Не жалей, что не всё сбывается,-
Будет Знак для нас небесных сфер.
И напрасно грустью сердце мается,
Не спеши заклеить ты конверт.
Не жалей, что белым-белым кружевом
Застелило нам виски с тобой -
Ещё жизнь нас осенью порадует,
Золотым её пророческим сном.
Не жалей, что я тебе не снилась
В твои семнадцать древних лет...
Дай нам, Боже, юностью окрылиться -
Наш полёт удивит белый свет!