Стихотворение львовского телезрителя

Андрей Яременко Львов
Влізло троє дамочок в екран,
просторікують про Ольгу,про древлян.
Тих,що їх вона живцем спалила,
бо була у неї влада,отже,сила.

А тепер вона ще і свята,
як свята наша наївність-простота:
вірити князям,гетьмАнам і так далі,
що лише про інтереси власні дбали

А на інтереси простолюдинів плювали,
бо були вони шляхетні феодали-
де-не-де їх трафив шляґ і Робесп'єр,
де-не-де вони панують дотепер...

Дамочки розхвалюють княгиню,
що була вона розумна,владна,сильна...
Проливала кров,неначе воду-
от би їм хоч би одну таку нагоду!!!
Показали б нам усім вони,
що не даром вскочили в штани...