отако

Гелена Смилянская
висохша трава останніх осінніх відмучених днів,
яка краса в твоїх очах,
які кольори були соковитими,
чи бачиш ти серед них минулі ранкові пригорщі смарагдів на сонці,
чи тільки минуле розмальовує
спогади,
але скільки вони протримаються?
мить? дві?

13:36
10/09/2023