Знать я не хочу

Татьяна Симона
Знать я не хочу.

О сколько раз любила ты
Об этом умолчу...
И если не забыла ты,
То знать я не хочу.

О скольких целовала ты,
Прижавшись к их плечу?
И если это лишь мечты,
То знать я не хочу.

Дари мне неизвестность
И заставляй гадать.
Ведь это интересно:
Терзаться и страдать!

Храни свои секреты
И продолжай любить.
Я знаю все про это,
Но лучше их забыть

I really don't want to know.

Oh how many eyes have held you
And hated to let you go?
How many, how many I wonder
But I really don't want to know.

Oh how many lips have kissed you
And set your soul aglow?
How many, how many I wonder
But I really don't want to know.

So always make me wonder
And always make me guess.
And even if I ask you
Oh darling don't confess.

Just let it remain your secret
But darling I love you so...
No wonder, no wonder, I wonder
But I really don't want to know.