Вечерняя молитва

Георгий Олегович Хват
Вечірня молитва

Я руку простягну до неба
У мить, як сонце догора -
Благослови, Господь - так треба
Велике місто у Дніпра!
Благослови високи кручі,
Що темним лісом поросли!
Не будь байдужим - час нас змучив
Й кривавий ворог у борні!
Прошу одне - дай нам спокою,
Життя од нас не забирай -
Велике місто над рікою
Колись було, як справжній рай!
Країну гарну і квітучу
Рве лютий ворог на шматки -
Вже посивіли темні кручі
І води вічної ріки.
Молюсь, звертаюся до Тебе
У мить, як сонце догора!
Вечірні хмари вкрили небо -
В знак миру, щастя та добра?...