Свято борщу

Тамара Базилевская
Що може буть смачніше від борщу?!
Та ще коли там є шматочок м’яса
І на столі – горілочка й ковбаси!
А пахне як!!! Про це я вже мовчу...

Як хочеться свіженького борщу!
Сметани ложку.… дві! - одну замало,
А з ковбасою має бути сало,
Ну, а до сала - зубчик часничку!!!