на поверхню

Гелена Смилянская
я чітко знала,
що людина сипе бруд,
бо ж з неї  торохно,
аж світ злегка трясеться,


(але ж цікаво теє роздивиться,
не кожен може так цікаво розчавити суть,
буттям від того просто подавиться)


тому фіранки свОї сам і полощи,
хай вітер роздирає твою
з серцем плутанину


06:44
11/09/2023