Будут вершы

Елена Котова 12
Будзе восень, кава, будуць вершы.
Буду кнігі новыя пісаць.
І,канешне, знойдзецца той першы,
Хто ахвотна стане іх чытаць.

Будзе восень, холад, дождж і... вершы
На сняданак, можа на абед.
Напішу я зборнік, зноў каб лепшы,
Каб сагрэць душой увесь сусвет!

Будзе восень, сырасць, будуць вершы.
Быў бы час натхнення, быў бы час!
Мару мець і ёй адчайна верыць,
Вось такі даю сабе наказ.