Люблю вяртацца я дамоу!

Елена Котова 12
Люблю вяртацца я дамоў:
Дзяцінства голас ціхі чую
І хутка гоніць сэрца кроў,
І пачуццё гэта люблю я!

Прыпеў
Дамоў! Дамоў! Дзе ўсё прасцей,
Дзе ўсё знаёма і вядома.
Сюды ,каб зноў! Ды каб хутчэй!
Бо толькі тут - ўсяго аснова.
Дамоў, дамоў! Ды каб хутчэй,
Дзе ўсё вядома і знаёма.
Туды, туды, дзе ўсё прасцей,
Было б надвор'е добрым дома.


Сустрэне родны дах мяне.
Ўсміхнецца весела, шчасліва .
Дзяцінства водар праплыве
І спыніць бег жыцця імклівы.

Прыпеў
Дамоў! Дамоў! Дзе ўсё прасцей,
Дзе ўсё знаёма і вядома.
Сюды ,каб зноў! Ды каб хутчэй!
Бо толькі тут - ўсяго аснова.
Дамоў, дамоў! Ды каб хутчэй,
Дзе ўсё вядома і знаёма.
Туды, туды, дзе ўсё прасцей,
Было б надвор'е добрым дома.