помрiяти

Гелена Смилянская
коли вона каже,
що зорі не плачуть,
напевне, це зрячість,

коли вона дивиться в серце,
а серце, як м'ячик,
тоді просинається вдячність,

коли її душу дощі поливають,
ні слова надії,
чи доля та випросить дрібку,
як привід для щастя,

схили свою голову нижче,
усі ми під Богом,
вклонися,

помрієм

19:07
12/09/2023