Серце до серденька хилиться

Тамара Ненчина
Пісня моя не заспівана.
Ранок ти мій заквітчаний.
Кохання моє несподіване.
Доля моя не вінчана.

Я без тебе, як без сонця.
У щастя зовсім не віриться.
Висихнути мені до донця,
Якщо не вдасться зустрітися.

Якщо тобой не насититися,
Життя моє пеклом виявиться.
Тільки у снах моїх снитиметься:
Серце до серденька хилиться.