бывай

Дмитрий Панков 3
Бывай сляпое сонца
Бывайце дні тугі
ўздыхне нямоглы  голас
скрозь зорныя  агні

і пацалункам доўгім
смактаннем вуснаў ў кроў
адлічым нашу эру
лятучых у неба сноў

сярод каторых тлумна
сустрэнецца там зноў
кахання вечны горад
не пражытых вякоў