рец

Гелена Смилянская
і хто би вам руки повиривав
із задниці,
щоб не марали таким гівном
священний чистий папір

і це ще типу: їх два в одному,
щоб всі бабулетті обкусали собі
всі лікті  аж до губ,
шо муза, чомусь, не вона,
не обрана, не достойна,
і давай до/вирощувати в поколінні поважного жіноцтва комплекс
неповноцінності)))