На вушко...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Не чекай від людей нічого
Та нічого не обіцяй
А повітря впусти нічного
Змиє втому з твого лиця

А зі мною... зі мною просто.
Буде поруч... Тобі. Не тим
Хто чекає на серця розтин...

Засинай. Увісні лети.