типу завуальовано

Гелена Смилянская
достатньо елементарного аналізу,
щоб тоті прозорі, типу вуалі, здуло вітром роздумів,
просто треба чуть пробувати користуватися,
то і накачається хоч би до мінімального рівня)

20:05
14/09/2023