Там, за бордюром - ничего

Георгий Олегович Хват
Там, за поребриком - нічого?
Суцільна темрява й зірки?
Ні Раю, ангелів, ні Бога,
Ні Часу бурної ріки?
Тумани з газу та каміння,
Льодяний простір навкруги.
Ні каяття, ані сумління,
Ні сліду людської ноги.
Чумацький Шлях -
Спираль чи коло -
Безмежна тиша, таїна.
Тоді скажіть, скажіть для чого
Кров, сльози, клята та війна?...