Поэтам можно чуть больше...

Георгий Олегович Хват
Поетам можна трохи більше -
Вони інакше бачать час -
У їх уяві Всесвіт - інший
Та інший зміст у всіх речах:
Барвиста райдуга на небі,
Кружляння листя восени,
Струмок булькоче щось для себе,
І річки береги німі,
І верба, що вклонилась долу,
І спів той вранішній птахів -
То так побачити нікому,
В кого в душі сповна гріхів.
Лише поет то бачить серцем,
Ні, не очами, саме так,
Що не рахує сотні герців
Й життєвий відчуває смак ...