Зорянанч

Белякова Светлана Николаевна
Зоряна ніч,
відносить думки геть.
Наповнює тіло млістю,
крутить голову сміливо.
Увісні, чекаю твій
прихід, як останній
любові оплот.
Просто фізично
тебе відчуваю,
подих затамувавши надовго.
Немає від сну, мені толку.
Снишся, якто інакше,
ніби зі мною на дачі.
Жарко і затишно,
пахне, як в хмільному сіні.
Дійсністю сни не бувають,
але багато що нагадують.