про любов

Гелена Смилянская
не люблю осінь,
ніяк,
але хочеться, щоб вона мене любила,

люблю клен — жовтий, оранжевий і червоний в сонячних обіймах,
і щоб потім наступила весна
з підсніжниками, молодою травою і сонячними окулярами