К седьмой годовщине адвокатской монополии

Андрей Яременко Львов
Ніби закони в ніби державі-
нам надають вони ніби право.
Навіть не право,а прав багато-
найважливіше з них-право мовчати.

От підписав ніби спікер папір,
що гарантує-хоч вір,хоч не вір-
право усім,хто не дуже заможный,
ніби судів більше вже не тривожити.

Кинула нам колись щедра рука
право на вибір представника.
Нині настав час це право забрати,
щоб гонорари  зросли в адвокатів.

Так же безплатна колись медицина
зникла під прапором жовто-синім.
Дурить нас ніби держава всюди-
це ще не кінець і продовження буде!