На краще

Дарья Тимошенко
Як добре, що скінчилася зима -
Розтанули, як сніг, твої зізнання.
Я б досі не наважилась сама
Відсіяти прогірклі сподівання.

Наразі не журюсь, як в перші дні,
Хай вірити в кохання стало важче.
Та те, що в нас часи тепер складні -
Виходить, не на гірше, а на краще.