Осень неба

Алевтина Ремаркина
***
Осень неба!
По дорожке
В тихом парке
Бродят чувства.

Север юга...
Солнцем капель
Воздух греет
Трепет грустный...

По листочкам,
К терракоте
От зеленых,

Новой строчкой,
Новым вздохом
В синь влюбленным!

Осень неба!
Осень вздоха.
Осень чувства...