Не медом

Ева Сокол 2
Не медом, а гірким полином
смакують вуста.
Не янгол прекрасний, - людина,
до того ж проста.
І гріх першородний, і далі
гріхи, як у всіх.
Та може, краплинкою жАлю
поб'є якийсь гріх.
Та може той жаль до інакших -
спокути ярмо?
Якби я була трохи краща,
я б справилась  мо'...
зі суттю своєю дурною,
а так із жалю,
Любов'ю такою сумною
все людство люблю.