Лирикон

Татьяна Плити
Наей хос мае заердаерыстаен ,наей!
Мае уд заеххыл бынат нае ары.
Ды дард дае а заеххыл маенаей,
Ис не'хсаен наебасаеттгае  араен.

Уаеддаер даеумае тырны мае уд,
Мае саентты 'дзух даеуимае дзурын,
Мае рухс баеллицты сабыр дзуг
Фаецаеуы наесымаей дае цурмае.