Красуня руда

Надежда Толок
Красуня руда
Випромінює сонце,
Осіння пора –
Натхнення емоцій...
Погляд чарує,
Втіше, розрадить,
Барвисті миттєвості
Швидко покаже...
Нагадає усім –
Швидкопливна краса,
В тім то і суть,
Що вона то, права...
Поки сонечко сяє
По-літньому тепло,
Вітерець заграва,
Дощі ще попереду...
Пензель візьме,
Листву розмалює –
Оксамитові зорі,
Помаранчеві кулі.
Вересневого ранку
Прохолода приємна,
Роси сріблясті
Блискучі як перли...
Бронза каштанів
Нагадає, що осінь,
Щедрість врожаїв,
Тепла комфортність...

А поки, Осінь спостерігає –
Прощається з літом, не відпускає...