***

Соломия Бонк
поетів навчають часами
як бути акуратними зі словами

поети від тих слів хвилюються
коли їм ніщо не малюється

поети буває плачуть
про те що нема в них вдачі

і часто вони ображаються
це дуже усім відчувається