***

Соломия Бонк
екперименти із ностальгією
назвати б своєю мрією
і що не буває інакше
часом не побачиш - легше

часом не відчуєш - зрозумієш
пориви душевні в яких зомлієш
і радісні миті, що в них ти квітнеш
повіриш на мить -  і вже ліпше