УркIилис хIаригъуй

Салим Герейбеков
ЧяхIле урзуй забли пикриухъахъун,
Дурала букIмали гьантIра бемцIахъун…
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…

Баллагьла барумбе, гIямрула гьунбе,
Лерилра хIуни и-хъахъулри намзе …
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…

ХIура карцIле намке раргиши, мале,
Нура карцIле хIаке хIябра цIакьле…
УркIилис хIаригъуй, раргес урхIавруй
ХIу кина царрира, хIаке цайра умцIуй…