З Ювiлеем

Гиян Гиян
З Ювiлеем

   ********************

Чудовий день, Христова Пасха,
Ми знову славимо Його!
Промову щиру Добрый Пастер
В честь Великодня зрiк цього.

А ще, дiзнались не дрiбницю:
Що в нього й власний Ювiлей!
(Нам Голуб Духа - Божа птиця
Принiс новини всiх подiй...)

Душею вiдгука троянди
Кладе до нiг святих Хреста,
Iм'я Cпасителя  - отрадне,
Дае натхнення докiнця.

Приймiть вiтання - тост "Кагором",
Вiд нашiх уст i вiд сердець:
Вам довгих лiт! - бажаем хором,
Благослови Вас Бог-Творець!

Надii, щастя i здоров'я,
Добробут, мир родинi всiй!
I  насолоди вiд любовi,
Що нас еднае у Хрестi!