До Воскресiння Христова

Гиян Гиян
До Воскресiння Христова...

   ********************

Смак виноградноi лози
I  крiхiтний шматочок хлiба,
Едина вiра у життi,
Блаженно лине в забуттi,
Молитва пiснею до неба.


Приспiв:

Христове Воскресiння славим ми,
Великдень на спасiння - нам взайми!
Нiколи не вiддячить, не вiддать,
Iм'я Твое солодке знов спiвать,
Спасителю пошану дарувать!


Вiдкриеться з причастия шлях,
Що дарувала смерть Христова,
Як ангелского кирила взмах,
То Вiчнiсть подае нам знак,
Нас обiймае Сила Бога!

Приспiв.

Iсус помер, i знов воскрес,
Вiн слави вiчноi достоiн,
Грiховнiсть нашу через хрест,
Всю нашу бiль Ти через хрест
Пронес, неначе, здiбний воiн.

Приспiв.

Смиренным був i не вбивав -
Нам показавши Силу Бога,
Провин тягар Ти наши зiбрав,
Ти за грiхи людей страждав,
Благословенна ця дорога!

Приспiв.

Страждав невинный - кров лилась,
I  повна ней любовi чаша,
Бо добровiльна жертва ця,
Благословенна жертва ця,
Прощена вся грiховнiсть наша.

Приспiв:

Була пролита кров свята,
Заради нашого спасiння,
Ми Славу бачимо Христа,
Величнiсть бачимо Христа,
Святе Пасхальне Вокресiння.