З Ювiлеем

Гиян Гиян
З Ювiлеем
   ***************

Не варто бути чоловiку
Одному! Так Господь казав
Тож на добро i щиру втiху
Дружину Пастеру надав

Розумна жiнка з щирим серцем,
Як рiдна Мати в церкви всiм
Щоб морем доброти вiдвертим,
Зiгрiти всiх теплом своiм.

В життi завжди таке бувае,
Що вiдмiчають Ювiлей
I Аллу ми поздоровляем,
Хай дасть Господь благословiнь!

Гiрки страждання хай минають,
Вознагради ii Господь
Для серця вдячного Вiн мае,
Свое створити чудо знов!

Нехай вiдступить та хвороба,
I рiдне тiло не клюе...
Ми всi, з молитвою до Бога
Валаем! Хай життя дае,

На довгий час, з роками щиро,
Подружжя Ти благослови,
I Пастера сцiли для миру,
В лад Жiнцi тiй, що  любе вiн.

Дай iм добробут мир i втiху,
I час, щоб далi бути вдвох,
Та вiдведи всi iнши лиха,
Пролiй, Христос, на них любов!