Для тебе...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Для тебе не існує чужини

Так ставишся: "маленький світ"...
Лети.

Відсутність не тривожить мої сни
Я мало сплю.

Ні. Вірші - не листи.

Навіщо ми зустрілись, хто б дізнавсь...
Надалі що - не знаю. 
Зараз так.

Колись мені наснилася весна
Прокинулась, а поруч самота.

І ті що віддали б усе що є
Аби ж я тільки з ними та для них...

Лети ж бо, сокіл.  Осінь настає...

Так ліпше. Бо ти сам на цій війні.

Мене з тобою поруч не було
В пораненнях, у муках та боях...

Тому що там де люди бачать зло
Я бачу шлях за склом...

То інший шлях.

Одужав. Вийшов знов із небуття...

Не плачу . То все дощ. Його сліди.

Таких як ти  чекають все життя...

Та його дарував мені не ти.

а Той Хто всім навіки заповів
чужого не чіпати.

Як твоя,
То знайдеш

Навіть більше ніж хотів.

А ні, то забувай. В чужих краях.