Пливуть кач

Эрик Артур Блер
Фанфик «Пливе кача» — Акима Апачева и Дарьи Фрей

Пливуть качі, високо взлітають

В Азовсталі нациків ховають

По загиблим плакала земля

Богоматір родить немовля

Хто там старший серед полонених?

Руш попереду руки за голову

Розгорнися, сiдай, дозволено

Є розмова с холоду в полум'я

Вісім років минуло вироком

Що тепер мені скажеш Іроде?

Де ховати вас всіх могилами?

Шо робитимуть ваші сироти?

Я стояв тут, стою тут i досі я

Як тобi ця нова Новоросія?

Я не просив до вашого острову

Ти мене змусив пострiлом

В цьому полум'ї втратили розуму

Як тобі ці палаючi посліди?

Окривавлені досвідом

Чи ти встиг помолитися Господу?

Пливуть качі, до небес взлітають

В Азовсталі нациків ховають

За невинних плакала земля

Богоматір родить немовля

Понад морем сонце за хмарами

Чуєш ZOV - загарматило мороком

То калібри летять примарами

Лікарями українства хворого

Врачувати іде Україною

Чумний доктор зі своїми рекрутами

В Азовсталі червоною калиною

Знову травень кровить Маріуполем

Моє місто Марії зі звичкою

Зустрічає Георгіївською стрiчкою

Богоматір зі свічкою

Дочекалася сина у відчаї

Розкажи тому ляху про москаля

Передай йому кожне слово

Це мій дім, це мій Крим, це моя земля

Я також забираю мову

Пливе кача, діток колихають

В Азовсталі нациків ховають

За невинних плакала земля

Богоматір родить немовля

Пливе кача, вороги палають

В Азовсталі нациків ховають

За героїв плакала земля

Богоматір родить немовля