Ышанмагыз фашистларга

Азат Гайнуллин
Илем, халкым, телем, динем очен
Уттай янып яшим якты доньяда!
Тугэм, чэчэм, сибэм ихсанлылык кочен.
Иман нуры шегыремдэ, жырларымда.

Эгэр сезгэ мине начар кеше дисэлэр,
Карагыз ул ятсызларнын тонык кузлэренэ.
Тик явызлар минем хакта начар сойлэрлэр.
Ышанмагыз фашистларнын сузлэренэ.