Коли скiнчиться вже страшенна ця вiйна...

Александра Холодная Барабаш
Чому бузок не розквітає навесні?
Чому зозуля вранці не співає?
Ми так втомилися від лютої війни,
Дитина кожна сонечка бажає.

Коли скінчиться вже страшенна ця  війна,
Свої пісні родина  заспіває.
І як завжди, калина біла  вздовж вікна,
На плечах своїх квіти розкидає.

Нехай! Нехай скоріше  скінчиться  війна!
І мати обійме нарешті сина.
Нехай з полегшенням  зітхне наша земля,
Бо Україна  вільна та Єдина!

       28.09.23.

   на фото наша Мадіна із
   соціального центру матері та
   дитини.
   Харків центр міста.