Кожная лiтара падобна да лiхтара...

Кравченко Татьяна
Кожная літара
Падобна да ліхтара.
Кожная літара —
Гэта адно святло.
Але шмат залежыць ад гаспадара:
Калі няўмела трымае —
Знікае яно.
І надыходзіць цемра.



29-30.09.2023