На власнi очi

Егор Кропоткин
На власнi очi бачив я,
Як змінилася моя мета,
Й я втомився вже від цього,
Тепер я хочу тільки відпочивати,
Але не можна так робити...
Бо треба все життя працювати,
Поки смерть не отриматиме мене...