На шкiльнiй перервi

Наталия Ехлакова
- Я просто взяв і написав.
- А я сказав.
- А я дививсь, намалював.
- Я вивчив вірш.
- Я пісню знаю.
- Я на англійській розмовляю.
- А я...
- А я...
- А я....
- А я...
*******
Так першокласники  у школі
вели розмову між собою,
а я дивилась, дивувала
і тихо радісно мовчала...