Лiки Для Душi

Валентина Руда
...Вічного спокою,
тиші без тривог
Віч на віч з тобою
А між нами Бог
На ріку дивитись...
Дерево Життя...
Низько нахилитись
Впасти в небуття ...
В дзеркалі водойми
Бачити сади,
В них птахи бездонно
Впали з висоти
Як і нам з тобою
Їм потрібен дім
Але зве з тугою
Гомін з тих країв,
Де інакше небо,
Де інші сади...
Де живуть напевно
Інші я і ти...


01.10.2023. м.Київ