Залиш оцю печаль

Дарья Тимошенко
Причин для сповіді багато.
Наважся зняти гріх з душі.
Не треба далі зволікати,
Щасливим стати поспіши.

Гріхи як гори непідйомні,
Та все ж здолати мусиш їх.
Тож першим винеси назовні
Свій скам'янілий, давній гріх.

І хай безслідно зникне туга,
Залиш гірку оцю печаль:
Міг бути більше, ніж за друга,
Та був одружений, на жаль.