Noi am culcat Prima parte

Анастасия Чередник 98
Buna ziua, lumea si fata in inima lui. Trebuie sa ador de straini. Bataus sunt eu. Eu traiesc. Eu stau despre noi. Eu culc pe Pamant. Paianjeni. Am Eu. Eu am multi bani. Ascensor. Au mai ramas doua ore. Eu castigat. El a iesit. Floare infloresc atunci ei ofilesc. Eu sunt obosita. Adio iti si revedere... Pana acum n-am avut baiat. Amoroasa. El n-a avut o fata. Eu ies. M-am indragostit. Eu inot. Descarca-ma. Ele au alerga. Poarta s-a inchis. Ele au coborat. Eu voi iubi amandoi zi. Eu am plecat. Tu am furat. Paianjeni plutesc. Eu vreau sa locui. Eu stau unu. Totusi am nevoie de el. Eu incercam cadea. Eu inec. Eu sunt fara fata. Dar alaturi este nimeni. Ma tin de stomach. Eu plac. Caine mananca. Cladire. Eu urc. Am nevoie de un mandrie. El a iubit.
Totusi eu nu am sa iubesc. Eu scriu vers despre tine. Caiet a rupt.